Роден съм през 1968г в Казанлък , където започнах да се занимавам с фотография. От 1988г  и до сега живея в Габрово, тук учих във ВМЕИ, a от 1991 до сега работя в областта на рекламата и печатните материали.

 

С фотография се занимавам вече повече от 30 години, в началото като ученик получих обучение в продължение на няколко години във фотокръжоците на Христо Христов, Йовчо Йовчев, Бедрос Азинян. Тогава като запален любител участвах в състезания по фотография, и накрая вече и професионално се занимавам с това.

Работата ми в последните години в екипа на Полипрес - Габрово е в областта на комерсиалната рекламна, модна и художествена фотография.

 

Несъмнено, за да има един рекламен продукт очакваното високо качество, в началото на процеса е важно да има качествен оригинал, от който да се започне целия процес - дизайн, предпечат и отпечатване.

В повечето случаи - каталози, дипляни, билбордове и т.н., този оригинал е фотография - снимки на Вашите изделия, производствени бази или заведения...

Ето защо ние имаме най-добре оборудваното по съвременните стандарти фотостудио в региона. Апаратурата, с която се работи - професионални студийни светкавици с микропроцесорно управление, електро-механична система за задни фонове, стативи, дифузори, софтбоксове, фотографски предметни маси и др. дават богати възможности за творческа работа, а от там и за постигане на желаните високи резултати.

За запознатите показателно е ползването на професионална фототехника от Canon, Gossen, DynaPhos и др.

 

В нашето студио има възможност да се правят студийни снимки както на малки или миниатюрни детайли, така и на живи модели, дори група хора - студиото ни е достатъчно просторно и добре оборудвано..

При нужда предлагаме и “мобилно фотостудио” - когато спецификата на клиента или неговата продукция налагат да се снима на негова територия, ние ще отговорим и на тези изисквания.